En skön halvdag

Jag är så nöjd över att ha fått nästan en halvdag hemma idag! Jobbade imorse och sen skrev vi grupparbete till halv 2, sen fick jag åka hem. Verkligen längtat efter att bara få fixa i ordning och bara vara hemma och mysa. Nog för att man har fått plugga endel men det går ju att överleva, speciellt nu när ljusstakarna lyser i fönstret.

Haft en jättefin helg med älskling. Fikade och sov middag i fredags innan vi åt tapas, drack sangria och avslutade kvällen med glassdrinkar på Vampire's Lounge. Skönt med krypavstånd hem :) I lördags blev det en välförtjänt sovmorgon innan vi åkte till Skärholmen och kollade runt lite. Sen spenderade vi helgen hos Theresa och Rasmus. Hade en superrolig kväll med jättegod lasagne och många skratt.
Som vanligt är det jättejobbigt när älskling åker men vad ska man göra. Första dagen är alltid värst. Och så inser man alltid att jag hatar att sova själv. Så jag tröstade mig med pappas mat och El clasico med fantastiska Zlatan!

Veckan lär bli späckad och jag längtar redan tills den är över. Speciellt onsdag då jag ska operera min tå. Gah! Det var ingen bra idé att googla på nageltrångsoperationer kan jag säga...

Nu blir det té och pepparkakor!


Jag känner mig trasig


Det känns faktiskt så. Trött på magkatarr, nackproblem, stress och sömnbrist. Men jag vet att jag får skylla mig själv. Tack o lov är det helg efter klockan 12 imorn, tillsammans med älskling. Kvällen ska spenderas med tapas och sangria här på söder och lördagskvällen ska tillbringas hos Theresa på parmiddag. Ska bli himla trevligt! På söndag ska jag sätta upp stjärnor och ljusstakar, dricka glögg och äta pepparkakor.

Kanske borde göra som du Lollo och ta tag i mitt liv, eller snarare ta hand om mig :) Ska fundera på det i alla fall, men först ska jag tvätta, plugga och laga mat innan älsklingen landar. Pust.


Längtar till jul...



Himlen är oskyldigt blå

Jag älskar den här låten:



Fast denna version är också superfin:

 

Time flies by

Kan inte fatta att det redan är tisdag snart onsdag! Jag var ju nyss i Köpenhamn!!
Åkte i fredags morse och skulle varit framme strax innan två men som vanligt med SJ (bitter jag vet) så går det aldrig riktigt som man har tänkt sig! Efter stopp i Höör (gissa hur lång tid det tar att få fram en taxibil i Höör) för att tåget framför kört på "något" så blev det efter många turer fullproppad buss genom Skåne ner till Kastrup och Köpenhamn. Landade ca två timmar senare himla lyckliga och glada. Kutade till hotellet, dumpade väskorna och gav oss ut på stan. Blev shoppinglycka med en gång! Hittade en jättefin röd duffel på Benetton för halva priset, sånt gillas! Lördagen bestod av sju timmars vandrande och lite mindre shopping innan jag somnade strax innan tio helt utslagen. Söndagen spenderades i regnet på julmarknaden på Tivoli, jättemysigt!

Veckan har rivstartat med pojkvänsbesök, grupparbete i skolan och restaurangbesök på Hosteria Tre Santi. Jättemysig italiensk restaurang på Blekingegatan som varmt rekommenderas! Idag har dagen bestått av ännu mer grupparbete (sliter mitt hår) och ÄNTLIGEN sko-shopping!!

Blev dessa fina pjux från Vagabond, såklart mycket finare i verkligheten:



Lite fattigare men mycket nöjdare.

Nu dags att sova, redan för sent ute för att få tillräckligt mycket sömn, börjar sju imorn så blir till att sätta klockan på typ halv sex. Vill inte...

Lite sommarbilder från Köpenhamn då de senaste befinner sig i Josses kamera.

Sömnbrist

Sömn brukar inte vara några problem för mig för jag har alltid älskat att sova. Därför är 8 timmar på två dagar alldeles för lite. Jag hoppas innerligt att det är därför jag varit snurrig och illamående i två dar, har inte lust att bli sjuk när tåget mot Köpenhamn går strax efter 8 imorn bitti. Jobbat, varit hos pappsen, jobbat och varit på föreläsning har jag i alla fall hunnit med under mina vakna timmar och nu är det dags att börja packa lite, hatar att packa.

Men inte ska man vara låg när man har en mysig helg framför sig så ska försöka sova JÄTTEtidigt och rycka upp mig lite. Hoppas ni alla får en jättefin helg i solen här hemma!


Om jag ändå kunde dansa såhär


 

Saknar att kunna kolla på SYTYCD, har inte 5:an just nu :( Får hålla till godo med Youtube. En av mina favoriter från förra säsongen, även om Theresas favorit också ligger mig varmt om hjärtat :)

Mina ben känns lika fungerande...

... som trästockar. På ett ungefär. Spinningen tog kål på mig och mina kära leder och muskler. Det spelade tydligen inte någon roll att det var ett baspass, det var inte lättare för det! Hoppas jag kan gå imorn...

Annars var det introduktionsseminarie idag för Marknadsföring II och jag hamnade med 40% av min gamla grupp, skönt! Då slipper jag vara orolig för att de ska hata mig för att jag är så upptagen med annat :)

Såg för övrigt att det ska bli SOL i Köpenhamn i helgen. LYCKA!




Nä dags att krypa ner i sängen och läsa tills jag somnar, vilket lär dröja typ 5 min.


Kan en helg vara gråare?

Det finns en anledning till att det heter novemberväder. Det blir ju inte ens ljust längre! Så jäkla deprimerande. Försöker trotsa depressionen med träning, funkar sådär. Fredagen spenderades i alla fall hos Challe med idol, vin och god mat och lördagen bestod av styrketräning, mini-shopping och middag hos mamsen och Hans. Gårdagen spenderades i sängen med undantag för en kort sväng till affären. Så nu behöver jag nog inte sova särskilt mycket den här veckan. Skönt.

Jobbat idag och lärt känna lite nytt folk, alltid trevligt. Och imorn blir det skola och onsdag och halva torsdag blir det jobb och på fredag morgon bär det av mot Köpenhamn, ska bli riktigt härligt även om det känns helt fel i tajmingen just nu. Lite hotellfrukost kanske kan ta bort den känslan...

Hade en så skön jympaledare idag, hon var lite rundare än de flesta überhurtiga ledare brukar vara och såg kanske mer ut som en bas-ledare än en medel-ledare men fy på mig för mina förutfattade meningar, hon körde skiten ur oss, och hon log HELA tiden. Sånt blir man glad av!

Mindre glad blir man av grannjävlar som får för sig att borra i väggen mot min säng klockan halv 9 en måndagkväll!!!!! Tror de söp bort sina hjärnceller i lördagsnatt...


Typ såhär röd i ansiktet blir jag av att träna...


I know myself too well

Jag kom upp vid 9 imorse, I told you so! Inte så lockande att gå upp när man vet vad man har att göra. Men älskling ringde och väckte mig och var söt. Vi ses så otroligt lite nu, det går bra när man har så mycket att göra men kvällstid är det himla trist, vill inte vara ensam. Men efter Köpenhamnshelgen kommer han! En hel vecka nästan. Då får man väl överleva att det är en vecka och några dagar dit.

Det går framåt med uppsatsen i alla fall, hade dock ordentlig panik efter lunch. Men imorn bitti borde jag bli klar (hoppas jag) om jag inte gör som pappsen och häller ut té över datorn. Känner jag mig själv så är det inte en omöjlighet.

Imorn ska jag försöka få låna mamsens bil och försöka hitta nån jäkla stans att vaccinera sig, jag och syster. Hört att det ska finnas i utkanterna av stan kvar, typ Sollentuna, suck. Har inte tid att vara sjuk senare eller dålig av vaccinet så helgen skulle passa bra.

Nä om man skulle ta sig i kragen och fortsätta, innan tv:n och alla kvalitetsprogram börjar locka för mycket.


Död som en sill

My god vad trött jag är! Jobbat tre dagar i rad nu och spenderat 8 timmar varje dag med att knappa in allt från personernummer till adresser till ärenden som ska gå till kronofogd, bevakning och allt vad det nu är. Ska bli skönt att få göra nåt annat nu några dagar. För nu är det hemtenta som gäller! Kanske inte riktigt vad jag hade valt om jag fick välja alldeles själv men vad gör man. Kommer bli riktigt knepigt imorn att få ihop allt...
Men sen är det HELG, en alldeles ledig helg!

Förövrigt håller min nacke på att ta kål på mig, har så sjukt ont och det ger mig spänningshuvudvärk. Försökt med allt från bedövande salvor, till varmt bad och ipren. Suck, vet inte vad jag ska göra.

Nä hopp i säng så jag kommer upp åtta å kan börja skriva. Lycka till med det...

Första dagen på jobbet

Började dagen med utbildning och en massa nätverksstrul för att sedan börja lära mig systemet vi jobbar i. Har gått över förväntan! Kan redan jobba hyfsat självständigt med vissa uppgifter även om jag var hyfsat dum i huvudet redan vid fyra-tiden. Då var hjärncellerna slut. Men verkar finnas mycket att göra vilket betyder money for me :) Ska bli SÅ skönt att få sin första lön vid jul, hejdå existensminimum.
Dock är jag galet trött så det blir tidigt i säng ikväll. Lyckades i alla fall traggla mig igenom det näst sista kapitlet av den fantastiska boken "Organization Theory"... Pluspoäng till mig.

För övrigt har detta varit den sugigaste av alla sugiga fotbollssäsonger nånsin. Bajen åker ur, AIK av alla as vinner, BÅDE guld och cupen, Stadium gratulerar AIK till guldet genom en jäkla banderoll som hänger efter ett flygplan som flyger utanför mitt fönster TVÅ gånger, IFK torskar = ledsen pojkvän, Djurgården de jävlarna lyckas på nåt jäkla vänster klara sig kvar i sista stund och nu avslutas den här jävla säsongen med fotbollsgalan där de gnider in skiten (som man precis lyckats glömma hyfsat) i ansiktet på en igen... Ja just ja... jag äääälskar fotboll...

The darker instinct

Riktigt deppigt att det är ca en halvtimme tills solen går ner (inte för att jag sett den ändå). Detta mörker alltså. Men Theresa lös upp det med trevligt sällskap och jag kanske bidrog lite med min blåbärspaj.

Ska röra mig hem mot pappsen nu, fika lite till och kolla när Djurgården åker ur allsvenskan och joinar Bajen. Skadeglädje är ju det enda man har kvar nu.

Btw, lyssna på Takidas nya album, love it! Och Melissa Horn, the Fray's senaste och Teddy Geiger. Va mycket fint man återupptäcker med Spotify :) Vad skulle livet vara utan musik?!


Långhelg

Den här helgen känns verkligen riktigt lyx-lång! Kan bero på att jag varit "ledig" torsdag och fredag. Igår lyckades jag äntligen släpa mig själv till frisören för att reda ut mitt barr, skönt! Sen blev det lite plugg för att senare åka och hjälpa min sjuka familj med skjutsande och handlande. Å idag har jag mest pluggat och myst för mig själv, massa tända ljus och en hel massa té.
Imorn börjar dagen kl 7 med tvättning, jippi och sen lite fika/lunch med Theresa för att sedan fira fars dag hos pappsen. Ska försöka klämma in lite mer plugg däremellan med. Ska jobba måndag - onsdag så försöker förbereda mig för hemtentan bäst jag kan medan jag har tid och ork. Lär bli intressanta månader fram tills jul, redan stressad!

Söta Frida skickade upp min laddare som jag glömt (kunde satt pengar på det) och hade också skickat med en skiva med lite bilder från förra helgen, lite suddigt minne av dessa:


Love like this

"Tror du man kan krympa Sverige? Bara lite grann?
Göra mil till meter så att jag kan se dig från mitt fönster
Så att jag kan slänga kyssar till dig när du går till jobbet,
springa in i din famn när jag ser bilen närma sig
Tror du man kan göra så? Får man det?
Då skulle vi bara behöva gå några meter för att vara på mitten.
Nästan som att bo ihop, tycker du inte?
Nåja, tills jag kommer på hur man gör sitter jag i fönstret och väntar.."





Det gör fysiskt ont att sakna någon såhär mycket.

Efter tre veckor + några dagar...

... kommer äntligen älsklingen hit, bara 90 min kvar nu. ÄLSKLING!! :D

I vilken ände ska man börja?

Kanske från början? Klockan 5 i fredags morse gick bilen ner till Halmstad och jag var überpigg, märkligt. Kom ner vid 10 ca och drog ut på stan i jakt på en klipptid, goof luck with that. Får klara mig ett tag till med allt trassel. Vid 5-tiden kom Frida hem och vi kunde snacka skit och öppna vinflaskan. Sen blev det en mysig tacomiddag och Idol i goda vänners lag, somnade redan efter 11, haha! Lördagen bjöd på socialt långfik, ölbowling (jag vann!!) och thaimat till middag innan det blev en sen utgång. Mådde som jag förtjänade igår, helt klart. Tyvärr rundades dagen av med att AIK vann guldet och DIF är på kvalplats, det bittra skitslutet på en jävligt rutten säsong.

Något roligare däremot är att jag var på intervju imorse och fick jobbet! Snacka om bra merit på CV:t och det verkar verkligen jättebra! Börjar denna vecka eller nästa med lite utbildning och sen in i hetluften. Så glad att det ligger så bra till, Sickla är så nära. Trodde aldrig att jag skulle få jobb men vinden vänder.

Och imorn kommer älsklingen, grattis till oss och 2 år <3

RSS 2.0