Hejdå socialt liv, vi ses 2 juni!


Inte för att jag bloggar regelbundet eller mycket i vanliga fall men nu lär det om möjligt bli ännu mindre. Det börjar nämligen sakta sjunka in att det där med sömn, städning, träning, laga mat och annat som man gör då och då inte riktigt får plats i mitt liv under de kommande två månaderna. Uppsatsskrivandet pågår för fullt (tack o lov fick jag jättebra respons på seminariet idag, effektivitet är ett bra recept) och idag började min nya kurs B2B - Marketing, Sales and account management som innehåller en monstertenta (94 frågor!!!!) och tre seminarieuppgifter. Kursen är dessutom på engelska men som tur är verkar föreläsaren helt fantastisk! Och på torsdag börjar min tredje kurs (och sista) Leadership and management, en magisterkurs även den på engelska. Den innehåller 3 gruppinlämningar, opponeringar och en fet hemtenta. Bra planerat där Danni! Nu gäller det att ligga i vilket innebär effektivitet version 2.0. Så misstänker att jag varenda helg framöver inte kommer föra något roligare än att plugga, så vi ses 2 juni! Eller nej förresten, då åker jag till London, vi ses den 7:e :)

This ain't goodbye

Det är konstigt vilka vändningar livet tar och allt som sker däremellan. Det är lite tjusningen med livet, att inte veta utgången, aldrig veta resultatet eller ha facit i hand. Just nu leker livet, jag är lycklig, det är bara mitt liv och jag har ingen aning om vart det är på väg. Jag har ett fantastiskt jobb med underbara kollegor och chefer och fantastiska möjligheter, underbara vänner och världens bästa familj, en kommande examen, resor att se fram emot, en egen lägenhet och personer som får livet att glittra lite extra.

Livet leker och jag med det.

Och så tog helgen slut

Har spenderat eftermiddag med papsen och kollat på golv. Herregud vad vuxen jag kommer bli nu när man ska köpa golv, färg, tapeter, vitvaror etc etc. och framförallt fattig. Hmm.. får nog ta London först och resten senare :)
Packar för fullt och försöker komma på hur sjutton väderläget kommer se ut om en månad, dvs vad jag kan packa ner och inte. Hittills har jag kommit upp i 8 kartonger, hur det nu gick till utan att ha packat kök eller det mesta av kläderna :S

Nä om man skulle ta sig själv i kragen och fortsätta packa, yeay, bara 7 veckor kvar!

Tvättdag

Och det var banne mig på tiden! Tror inte jag tvättat på ca 5 veckor varför förklarar varför jag bär alla strumpor i minst tre dagar och varför de har olika färg på fötterna. Är trött som satan, lyckades vakan 8 imorse (på en söndag) och kunde inte somna om förrän en halvtimme innan tvättiden började. Men det är väl bra att jag får ta tag i mig själv, på schemat står: duscha, hänga tvätt, plugga, hämta flyttkartonger hos mamsen, titta på vilka möbler jag kan få av pappa och sen lär nog dagen vara slut.

Har ju köpt en superfin lägenhet i Årsta och jag är så lycklig! Den är allt jag kunnat önska och jag kan inte fatta att jag kommer bo i den om 6 veckor. Men innan dess krävs lite planering och en massa packning, helt otroligt vad som får plats på 33 kvm. Mäklaren frågade mig om jag jobbar i klädbutik.. Nä, jag är bara tjej svarade jag :D

Åh, va skönt det känns att hela söndagen är kvar! För en gångs skull har helgen inte bara sprungit förbi. Jag har hunnit med att mysa med pappa, mysa med Challe, shoppa lite (fy!), plugga lite (med betoning på lite), tagit en härlig långpromenad och njutit av solen på balkongen.

Shoppingen bestod bla av:

Kort topp från HM

Kommer bli min älsklingskjol i sommar, underbar tillsammans med toppen ovan.


Dessa byxor har jag i alla färger utom rött.. får bli nästa mission :)

Vad mycket roligare det är att handla kläder nu! Känns helt sjukt att kika på hälsotestet jag gjorde i Göteborg 2008 och inse att jag vägde 14 kilo mer än idag.. men allt föll på plats till slut, nu ska det bara stanna där!

Dags för tvätten!


RSS 2.0