Det går bra nu

Jag som trodde att jobbet skulle innebära sommarlov, men icke. Det är full fart och störtkul! Känner verkligen hur framtidens möjligheter bara slänger sig framför fötterna på mig. Det här kan verkligen bli så otroligt bra om det här året går bra, längtar så tills utbildningen är över.
Imorn är det en tripp till Jönköping som gäller för konferens, ska bli himla roligt faktiskt. Alltid skoj att träffa folk och gör att tiden fram till midsommar går av bara farten.
Tanken är att fredagen ska firas med familj och vänner ute på Torö, hoppas på fint väder och årets första bad!

Helgen spenderades med hjärtat mitt, och nu känns hela jag tom utan honom. Men snart är det semester och förhoppningsvis lyckas vi få till en vecka på Gotland. Annars njöt jag av det underbara bröllopet i lördags, vackrare får man leta efter. Får en att hoppfullt längta efter sitt eget :)

Och söndagen förgylldes av en efterlängtad Hammarbyseger och ett mål i världsklass. Titta och njut!


Från februari till sommar

Oj vad länge sen det var man skrev här. Det där med kontinuitet verkar inte vara min starka sida i alla lägen. Men kan ju försöka ge det en chans till nästa gång.
Såg att senast jag skrev var februari och vinter-OS, när är det sommar (i kalendern i alla fall) och fotbolls-VM, time flies by! Det skönaste med tillvaron just nu är att jag har SOMMARLOV, ingen skola förrän september och tentorna är dessutom klarade. Känns helt sjukt att det bara är ett år kvar av skolan (for now). Hösten kommer bjuda på en hel del utmaningar då jag fått en fast tjänst på marknadsinformationsavdelningen på UC. Tanken är att jag ska jobba 80% och plugga 100%, vem behöver fritid...

Men mitt jobb är så fantastiskt otroligt kul! Riktig utmaning och utbildningar och möten avlöser varandra, det gör till och med inget att jag jobbar över typ varje dag.. karriären lockar big time kan jag säga.

Kan inte fatta att det är midsommar om två veckor! Och det är ca 15 grader och regn ute... svensk sommar indeed. Bara en månad kvar till semester, ska bli underbart, känns som att den här sommaren kommer att gå fort...

RSS 2.0