UNDERBART!

Åh jag trodde aldrig att den här månaden, eller veckan för den delen, skulle ta slut! Men nu är statistiktentan (efter mycket om och men) klarad och hemtentan inlämnad! Wihoo för mig, nu väntar två dagars ledigt, från skolan alltså, innan nästa kurs börjar. Typ semester ju. Ska passa på att göra sådant tiden inte har räckt till annars, som att städa, diska och tvätta.

Helgen har varit superhärlig! Tillbringade lördagen med mamsen och Josse och spenderade några timmar på stan shoppandes (var är min karaktär???) innan vi gick hem och badade bastu och lekte hemmaspa. Dagen idag har bestått av hemtentaskrivande och en mysig fika hos Theresa och Rasmus. Krävs typ två minuter hemma hos er för att inse att jag vill vara SAMBO!!!

Nu tänkte jag lägga mig i soffan och göra absolut ingenting!

Minnen

Vad tycker du om denna Theresa? ;) Tänk vad glad man var! Och tänk vad många år sen det var... Den gör mig himla glad i alla fall.



Är på landet med mamsen och Hans, kände att miljöombyte och lite peppning behövdes. Regnet öser ner och det är faktiskt rätt mysigt att bara sitta inne och plugga (?). Känner mig inte riktigt redo än för att veckan ska börja igen, hade kunnat tänka mig en vecka ledigt faktiskt... Men skam den som ger sig, efter regn kommer solsken, right?

The botten is nådd

Idag känns som en riktigt tung dag. När man äntligen tycker att man slappnar av och lugnar ner sig lite mår man som sämst. Känns riktigt hårt när älskling är här och jag hade sett fram emot att gå ut och äta gott. Men jag antar att det är såhär ibland. Det blir väl så när man tänker mer på vad andra tycker och tänker än hur man själv mår.
Som tur är har jag en fin pojkvän som tröstar och som går och handlar mysmiddag och medicin.

Nu får helgen gå ut på att må bättre, sova mycket, äta rätt (och tråkigt) och förhoppningsvis blir katarren bättre till nästa vecka. Ta hand om er så ska jag försöka ta hand om mig.

Drömmer mig bort...

Det är riktigt svårt att komma ur sängen om mornarna nu när det är kolsvart när man går upp. Att vara på jobbet 7 går 9 av 10 gånger inte längre. Att sova bredvid älskling gör ju inte saken enklare. Mysigt att ha honom här hela veckan, han både diskar och lagar mat medan jag pluggar ;-)

Sista seminariet för den här kursen idag, hoppas på att vi blir benådade, vår seminarielärare är lite skräckinjagande om man säger så. Men på senaste arbetet fick vi ett B (vilket vi trodde var stört omöjligt att få) så antar att A kommer näst efter i ordningen.

Snart helg och välbehövlig sömn och massa plugg, fast fredagen får bli en helig dag med middag på Texas Longhorn (bästa köttet jag ätit) och lite drinkar. Måste ju få se fram emot nåt!
Bilden nedan är också någonting jag längtar efter, vin- och buffé gottande i härlig Svensson-anda! Bara sisådär 10 veckor kvar... behöver semester...


Bild från Ving.se

Glädjeämnen

För att fortsätta på det tidigare inläggets spår så gäller det verkligen att ta vara på alla glädjeämnen ens dagar innehåller för det vore liksom så onödigt om man bara sprang i en väldig fart igenom saker, bara för att bli klar. Idag var min höjdpunkt en lång, kylig kvällspromenad med underbara och alltid lika glada Maija. Vi är så olika på så himla många sätt men det är liksom det som gör att vi inspireras och förundras över varandra. Det är så roligt!
Och sen är det rätt trevligt när ens chef (som är i USA på konferens) smsar en klockan 9 på kvällen bara för att han har en idé om en ny kampanj. Det är också inspiration det!

Imorn hoppas jag på ett nytt glädjeämne, nämligen att vi klarar oss igenom seminarie 3 för denna kurs utan att behöva totalrevidera vårt arbete...


3 veckor senare!

Har ni tänkt på att det är 12 veckor kvar av det här året? (!) Och på ca 10 veckor väntar, en miniuppsats, en hemtenta, två salstentor och ett stort projektarbete. Därför har jag tillbringat hela helgen med att skriva uppsats samt räkna statistik. Känner mig himla duktig (och uttråkad). Veckans höjdpunkt var ändå i torsdags då jag och Daniel var och såg Daughtry på Debaser medis. Underbart vad musik kan göra en lycklig!
Tack vare de fina högtalarna jag fick av älskling kan jag nu motivera mig till att plugga med hjälp av fin musik i bakgrunden.

Den senaste veckan har varit ordentligt tuff, min magkatarr har kommit tillbaka och jag har känt mig så otroligt stressad och otillräcklig. Känner verkligen att jag måste börja ta hand om mig själv och ta bort allt negativt runt omkring. Så igår gick jag på första gympapasset sedan i början på september, kan knappt gå idag. Och snart bär det ut på en långpromenad. Jag trodde inte det skulle vara såhär svårt att balansera skola och jobb, förhållande, vänner, välmående och sömn. Försöker sova ordentligt men det är svårt att få en god natts sömn när tankarna irrar, man känner sig liksom inte utsövd när man vaknar oavsett hur länge man sover. Jag har ändå världens bästa jobb med världens bästa kollegor som verkligen är måna om en. Men det är svårt att lägga ifrån sig saker och lägga över det på andra när man liksom tycker att man gör det bäst själv... :) Tack mamma för den egenskapen. Sen har jag en fin talang för att oroa mig i några veckor innan jag verkligen behöver oroa mig.

Nog om detta, allt går med delmål och fin stöttning.
2 veckor och 4 dagar till tenta, hemtenta och sista grupparbetet för denna kurs.
10 veckor till terminen är avklarad och Teneriffa hägrar.

Trots allt ovan är jag otroligt lycklig att jag fått en sånt privilegie att kunna ta min examen samtigt som jag jobbar, samtidigt som jag har underbara vänner som stöttar och peppar, en underbar familj och pojkvän som gör detsamma och härliga kollegor på jobbet. Måste nog ändå erkänna att livet leker.


RSS 2.0