Skor mig

Förresten, dessa två par ruinerade min plånbok i helgen. Älskar de mörkbruna bootsen och clarksen kommer bli toppen vid kyligare och isigare väder. Nu står ett par pumps och ett par stövlar på listan, ruinerad var det ja...





Soffjäveln på plats

Kan man klara sig utan armar? Det måste man väl kunna? För jag tror inte mina kommer att fungera imorgon. Efter tre veckors försök lyckades jag och pappa äntligen hämta den vita soffan samt (med våld) baxa in den gamla pälsängs soffan i förrådet. Såklart går ingen normal soffa in i en (o)normalt liten söderhiss så det var bara att knata 5 trappor, glad att jag ställde in träningen imorse och bara tog en promenad.. Men det börjar sakta men säkert att likna något, jag har till och med städat och diskat så känner mig omåttligt stolt. Tanken var att jag skulle plugga lite inför imorn med men tiden verkar rinna ifrån mig. Måste vara på jobbet sju imorn, gäsp.
Sen 3 timmars föreläsning och sen tillbaka till jobbet och sen direkt till söderstadion och kolla fotboll med familjen + Micke. MYS! Ska bara lyckas planera in att få med mig allt jag behöver imorn.. jag som knappt får med mig mobilen på första försöket på morgonen...



Jaja, plattv:n kommer nångång... skön soffa, check!


Plugga var det jag, not check...


Titta! Typ en liten bula iaf? Räknas det som muskel? Kan jag skylla på
att mina armmuskler är för slut för att ens orka spännas..?


Salzburg och Berlin

Insåg när jag kollade igenom mina bilder att jag inte visat nåt från min Salzburg och Berlin resa i våras! Var väl under min bloggfria period :) Hade i alla fall det sjukt bra, drack massor av öl, luktade rök konstant, käkade snitzel, solade och drack (döäcjkligt) 2 euros vin. Sedan kom jag efter mycket om och men och många tågbyten senare till Berlin och Josse. Där shoppade vi tills vi halvt gick sönder och skippade allt vad öl hette. Rehabilliteringen efter Salzburg hade börjat...



Jag och ena Frida i en stor ölhall där man köpte och drack ur 1 liters
stop, det blev man snabbt lite rolig av.



Jag och Fridorna, eh syns det att vi låg lite för länge i vårsolen, var
röd i 5 dagar efteråt...


Den vackra fästningen


Efter några öl jämförde vi urringningar, här försöker Frida få fram sin,
jag vann...



Resultatet efter shoppingen, låt oss säga att vi var inne på Cos ett
antal gånger...

I höst/vår går nästa resa till Irland och Galway istället, bra att ha vänner att hälsa på :)


Bildregn

Tänkte att det var dags att kasta in lite bilder bland alla ord och meningar också.
Theresa var en ängel och hjälpte mig att måla i torsdags och dessutom hade hon också bakat en smaskig blåbärspaj till oss. Passade på att inta den på balkongen när vädret ändå tillät. Mina fina blommor har återuppstått trots massdöden under min semester och nu är de vackrare än nånsin! Har även bytt gardiner och målat hallen vit så snart kanske man kommer på banan igen.

Har dessutom provat på yoga i afton, lär ha ont på ställen jag inte visste att jag hade imorn.

Imorn kommer älskling! Det blir bara en middag för han ska vidare uppåt i landet och jag vet av erfarenhet att dessa gånger brukar vara jobbigare än annars när han väl ska åka. Känns orättvist att få så kort tid ihop...

Nu ska jag titta klart på The notebook för andra gången denna vecka och vältra mig i kärlek och tårar.



 






Pladder

Det här med kontinuitet är väl kanske inte direkt min starka sida. Men ska försöka lägga upp lite bilder ikväll (vilket förmodligen blir imorgon) från mitt pysslande hemma. Dock har jag inte kommit riktigt så långt som jag hade velat. Det vill säga: fortfarande inte hämtat soffa, vilket innebär att jag inte heller flyttat ner det andra åbäket i källaren, den fula fondtapeten har inte rivits ner vilket innebär att den andra inte åkt upp (logiskt kanske) och tusen grejer står fortfarande kvar i lägenheten som ska ner i källaren. MEN hallen är målad vit och fick väldigt fin hjälp av Theresa och on top of that en smarrig blåbärspaj som belöning. Och gardinerna är också uppe, nystrukna och uppfållade (känner hur vuxenpoängen regnar över mig). Men som sagt, resten ser för jävligt ut.

Lugnt på jobbet tyvärr, bara väntar på att allt ska komma igång. Men det lär det väl göra på måndag då skolan börjar. Hyser någon sån där skräckblandad förtjusning inför det. En envis tanke snurrar runt i mitt huvud om att jag nog inte har en jäkla aning om vad jag faktiskt gett mig in på. Då kanske yoga hjälper för att varva ner mig, ska på ett prova-på pass idag med mamsen, Theresa och hennes mamma. Undrar hur brutalt insikten kommer slå mig att Agda 60+ är vigare än vad jag själv är.

I övrigt njuter jag och förtvivlas över min stora passion Hammarby som lever loppan med mina nerver. 7 matcher kvar på denna säsong, 21 poäng och typ 2 månader. Sägs att hoppet är det sista som överger en och håller man på Bajen får man banne mig vara hoppfull (eftersom att det typ bara är vi supportrar som är det).

Ja som sagt, ni ser hur mycket jag har att göra för tillfället. Återkommer med ett mer bildtätt inlägg lite senare...

Framsteg och utrensning

Jag höll min första utbildning idag om den produkt vi säljer, var så nervös att jag var helt sjöblöt efteråt men det gick toppen! Med tiden hoppas jag på att få in lite mer sälj i det, men det kommer. Annars tycker jag mest att jag sitter och lägger in alla möten i min kalender, det bara exploderade helt plötsligt, men skönt att saker börjar röra på sig, det ska hända saker!

Känns som att de närmaste dagarna kommer bli fullspäckade, idag ska jag träffa Theresa och äta indiskt (mums!) och kolla lite fotboll och imorn ska jag kolla soffa, tvätta, rensa förråd och älskling kommer. Puh. Jag tänkte att jag skulle ägna helgen åt att undersöka hur mycket som egentligen går att få in i ett källarförråd, mer än det ser ut som hoppas jag. Så på lördag misstänker jag att det blir endel släpkörande, ska nog inte berätta det för Micke innan han kommer... :)

Nu vill jag helst av allt ut i solen och snacka lite skit och äta gott med Theresa, snart så.

Danni inredaren

Inredningfingrarna bara kliar på mig. Planen är att tapetsera om den otroligt fula fondväggen, skaffa ny soffa, hämta hem min egen säng och byta gardiner samt få den nya byrån på plats. Blocket är underskattat :)
Tyvärr har jag hittat en tapet jag vill ha, jag säger tyvärr för att den kostar 1000 kr rullen, och självklart behöver jag två. Hade det varit min lägenhet och jag skulle bo där för alltid hade jag inte tvekat en sekund.. men nu är det lite fläskigt. Så nu är målet att hitta nåt liknande till mindre peng, good luck.


Bild från Cole & Son's hemsida

Tips?


Loppisfynd och kärlek

Slöar i soffan framför tv:n och njuter av de sista lediga timmarna denna vecka. Har tillbringat helgen på Torö med mamma, Hans och Josse. Vi försökte oss på lite svampplockning men det var alldeles för torrt, slutade bara med att vi skrämde rådjuren istället. Vi gav upp och åkte till loppisen istället och fyndade. Var på jakt efter lite fina burkar och lite annat smått och gott och lyckades hitta tre stycken för en 5:a var. Fann också ett kakfat vilket jag varit på jakt efter ett bra tag, för två tjugor blev det ännu finare :) Sedan blev det en långpromenad tillbaka till stugan i regnet och som tur var hann vi hem innan det började ösa ner. Mysigt att bara slöa när regnet håller en inne ibland.

Tillbaka till jobb imorn och dags att ta tag i träningen, får se om jag orkar upp klockan 6 imorn annars får det bli efter jobbet. Nu har äntligen träningsvärken släppt från förra veckan...
Och på fredag kommer älskling! LÄNGTAR!







Min moster skickade också till min stora lycka en jättefin bild på mig
och Micke från när mormor fyllde 75 i juli!

Härliga regniga dagar!

Herregud vad det har vräkt ner idag. Mysfaktor på hög nivå! Mamma, Josse och jag var på svampjakt i morse men det var alldels för torrt. Sen blev det marknad och lyckades fynda lite plåtburkar, ett kuddfodral, ett tårt/kakfat och en bricka i nysilver som jag ska putsa upp, bilder kommer senare. Gjorde av med en 100-ing och då köpte jag även två saker till Josse, sånt gillas! Sen blev det långpromenad hem i finregnet och sedan en powernap medan regnet öst ner. Mysigt med lata dagar ibland.
Suttit och gått igenom gamla bilder på mammas gamla dator, det mesta från 2005 och herregud vilken skillnad på 5 år. Men roligt att titta på, bjuder på några smakprov nedan:

Kanske inte ska börja med sånt här i min ålder men å va ung man såg ut ;-) Roligt när minnen finns sparade, det är mycket man glömmer.


Plugg o pop o bio o sånt

Medan en majoritet av Sveriges befolkning förmodligen fortfarande har semester har jag både börjat jobba och börjat förbereda mig inför skolhösten. Det vill säga beställt hem böckerna :) Okej jag har läst ett kapitel men det kan man väl inte skryta med så nu tillbringas de följande 26 dagarna med att plöja igenom två böcker och 17 (!) artiklar, oh lucky me. Roligast är att jag äntligen får läsa om det jag jobbar med, B2B, ledarskap, marknadsföring, organisering, branding, relationsmarknadsföring och kommunikation!

Nästa steg är att ta tag i träningen, har förfallit en smula (känner mig som en osmidig flodhäst typ) under semestern så idag kollade jag och mamma in gymmet på jobbet, en smula torftigt men det går. Det svåra är väl mer att få mamma att stanna där längre än 10 min... Sedan blev det en skön promenad hem och köp av dyra strumpor som ska motverka alla förbannade blåsor jag får. Sen tänkte jag ladda för mina tidiga morgonpass igen, känner att det kommer krävas lite Pippi-styrka där (säga åt mig själv på skarpen).

Nä om man skulle öppna första boken och sen förlora sig själv i tv:n istället.

Tillbaka till verkligheten

Kan ju erkänna att jag inte håller någon särskilt bra kontinuitet i mitt bloggande...
Men nu kan jag i alla fall bittert skriva att semestern är slut efter två veckor som gick i rasande fart :)
Tillbringade första veckan på landet och helgen med att träffa vänner och pyssla lite hemma innan jag for ner till Ystad Saltsjöbad och Spa med älskling. Vi har haft det supermysigt med massor av god mat, solande, badande och sköna behandlingar. Det blev sedan en avslutande kväll i Malmö och middag och drinkar på mysiga lilla torg.
Känns som att jag har haft den kortaste semestern någonsin men bra var den!

Nu börjar jobbandet och snart även skolan och det ser ut att bli en spännande höst, undrar vart sjutton detta jobb ska leda. Det tar nya svängar hela tiden och det gillar jag!

Har äntligen lagt upp lite bilder från semestern, är så otroligt dålig på att ta kort! Och jag har tagit det första kortet någonsin på mig och Micke.. på tiden kan tyckas efter 3 år :)





En liten glimt av hotellet då vi låg och solade i sanden första dagen.


Den historiska bilden :)


Middag med pappa, Nina och Micke i Abbekås ca 2 mil väster om Ystad
där de lagt till med nya båten (superfin)


Vi var kulturella och vandrade upp till Ale Stenar, blåste sinnessjukt
mycket!


Riktigt mäktiga vågar och himmelen såg läckert hotfull ut, älskar havet!


Mitt hjärta!

Får se hur länge det dröjer till nästa uppdatering... :) Nu ska jag leta tapeter så jag slipper den otroligt fula tapeten som täcker fondväggen nu.


RSS 2.0