Vi är många som talar om havet, men få har havet i sin blick..

Nu börjar jag förstå dig Theresa, långdistans är verkligen hemskt. Det känns som att hjärtat går sönder varje gång han åker. "Bara" två veckor tills nästa gång vi ses...

Men har haft en superbra födelsedag med fina presenter, god mat och alla jag tycker om. Verkligen guld värt!
Och nu är en Halmstadhelg snart bokad, jag saknar verkligen de små töserna, vi har haft så himla roligt ihop.
Sen nån helg med älskling, födelsedagsfirande i helgen och en mamma-Josse-Danni resa till Köpenhamn så går nog hösten rätt fort tror jag.

Ska bara överleva min finansieringskurs först, aldrig sett så långa formler i mitt liv. Vi hann bara med de 20 första formlerna igår så ska ta de övriga nästa vecka, hjälp?

Å jag har köpt nya träningsskor så jag kan gympa utan att fötter, benhinnor och knän går sönder. Fyndpris dessutom! Inte riktigt dessa men ett par liknande, äntligen!

Bild lånad av stadium.se

Efter regn kommer solsken..?

Ny dag, ny vecka, ny kurs, ny början. Helgen kom och gick med blandade känslor. Lördagen bestod av tentaskrivande, "Flickan som lekte med elden" och lite småshopping. Somnade i soffan halv nio, strongt! Igår var papsen och jag ute och paddlade ute vid Tyresö, helt underbart! Gick iland på en liten ö, åt lunch, fikad och njöt i solen (och frös i vinden). Sen torskade Bajen för 4 matchen i rad och mina förhoppningar om att de kommer stanna kvar i allsvenskan grusades rejält. Tung insikt som förstörde resten av dagen. Möjligtvis är jag störd som bryr mig men kan inte hjälpas, det bara finns där. Suck.

Som sagt, ny vecka och bara att glömma gårdagen. Älsklingen kommer ju idag! Kan knappt tro att det är sant, ska bli så underbart. Och imorn samlas familjen för att fira lilla mig och Josse, mys!

Nä, dags att duscha, slöa i soffan efter mitt tidiga gympass och göra mig redo för skolan. Hörs!

Underbara fredag

... eller inte. Tenta imorn och jag har aldrig, aldrig pluggat såhär lite inför något. Det går bara inte! Jag gör allt annat förutom det; letar lägenhet, tränar, läser (allt som inte är skolböcker), tränar lite till. Ja ni förstår. SUCK.

Ska i alla fall bli underbart när det är över imorn och sen få gå och se Flickan som lekte med elden. Som jag har längtat!!! Älskade böckerna och är så spänd på de resterande filmerna. Ska bli trevligt att bara vara tjejerna i familjen. I övrigt en lugn helg misstänker jag, baka bullar och sy upp byxor typ. Haha vad hemskt det låter! Oh well, blir bättre nästa helg.

Nä dags för lite mer pluggande innan gymmet. Håll tummarna för mig!

Ny kula! (Inte mage alltså)

Blev lite sugen på att börja om på nytt efter att ha hållt mig borta från allt uppdaterande under en bra tid.
Får väl hålla Theresa lite skyldig för det :)

Mycket har hänt sen sist:

  • Flyttade tillbaka till Stockholm och mamsen (just det kanske inte är så lattjo, men BILLIGT)
  • Börjat på SU där jag läser ekonomi, lite skillnad att gå med 50 pers o att gå med 700 pers på en kurs...
  • Hmm... ja det kanske inte var så mycket mer än så..?

Tenta på lördag, ekonomistyrning II, känns som att jag kanske överskattar mina kunskaper lite med tanke på de futtiga timmar jag har lyckats plugga hittills?

Håller tummarna som en tokig för att jag får jobbet jag sökt på GE Healthcare, vill ha, vill ha!

Och på måndag kommer älskling! Lagom till min födelsedag, perfekt present! Tre veckor sen vi sågs sist, tror det är nytt rekord. Kommer för alltid att hata långdistans, tur att han är värd det.

Det är nog lagom med uppdatering för nu, ska leta recept på mustig viltgryta som mamsen ska få till kvällen, hmm, får väl se hur det blir.

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0