Change of plans

Just nu borde jag egentligen vara i Halmstad, men pappsen ville annorlunda. Så idag har man släpat på en resväska i 9 timmar helt i onödan. Tur att hissen var fixad när jag kom hem säger jag bara, fem trappor är inte roligt utan resväska, och definitivt inte roligare med en... Det nya budet lyder att vi åker klockan fem (!!!!) imorn bitti. Tacka gud för att man inte kör (hoppas jag?).
Och min underbara, fantastiska grupp fixar klart vårt arbete imorn, trots att jag är borta. Det är så grymt! Avslutade dagens arbete perfekt med att "hänga gubbe", det var inte igår man gjorde det :)

Jag vet att man inte ska kika så mycket på tv-reklam förresten, men upptäckte en jättebra tjej som finns på Myspace. Hon heter Maja Alderin och sjunger en jättefin låt som heter "Make it matter". Check it out! Om jag inte vore så kass kunde jag ha länkat, men jag är inte så high tech så hur fasen gör man??

Så när ni sover gott imorn bitti era små sömntutor kan ni tänka på mig som säkert sover sönder nacken vid det laget i en klassisk sova-i-bilen ställning.
Trevlig helg!


Några av de här vackra flickorna ska jag vina med imorn!

Sorg

Jag vet att det är sjukt att något så simpelt som fotboll påverkar en så hårt men det gör ont i hjärtat. Jag känner mig helt tom, det går inte att förstå riktigt. Känner bara så mycket frustration att jag inte vet var jag ska göra av allt. Tur att det är långt till mars...

My new place..

Sitter i soffan i mitt nya boende för de kommande fyra månaderna. Och jag måste säga att det känns alldeles, alldeles underbart! Har packat in alla kläder och pryler, lagat lite korvstroganoff, tagit ett bad och läst lite. SÅ skönt. Speciellt som nacke varit paj hela veckan och fortfarande är i det skicket. Sådär så det går upp till huvudet och jag får ont i huvudet. Får ta det lugnt med styrketräningen tills det blivit bättre.

Nästa projekt blir att få tillgång till fler kanaler än 1,2 och 4an... liksom hallå, ensam mamma söker? :) Får försöka hålla mig uppdaterad via nätet så länge. Åh kan inte riktigt fatta att när jag ska till skolan imorn så har jag några hundra meter till Medis tunnelbana, wonderful!

Nattinatti!


My new place..

Sitter i soffan i mitt nya boende för de kommande fyra månaderna. Och jag måste säga att det känns alldeles, alldeles underbart! Har packat in alla kläder och pryler, lagat lite korvstroganoff, tagit ett bad och läst lite. SÅ skönt. Speciellt som nacke varit paj hela veckan och fortfarande är i det skicket. Sådär så det går upp till huvudet och jag får ont i huvudet. Får ta det lugnt med styrketräningen tills det blivit bättre.

Nästa projekt blir att få tillgång till fler kanaler än 1,2 och 4an... liksom hallå, ensam mamma söker? :) Får försöka hålla mig uppdaterad via nätet så länge. Åh kan inte riktigt fatta att när jag ska till skolan imorn så har jag några hundra meter till Medis tunnelbana, wonderful!

Nattinatti!


What a wonderful world

Åh det är helg! Underbara, härliga helg! Den här veckan har gått sinnesjukt fort. Vi blev klara med PM 1 idag så det känns fantastiskt och vi har ett bra koncept för vårt fördjupningsarbete dessutom. Fantastiskt vad duktiga vi har varit.
Och vet ni vad? Jag har fått en intervju! Och verkligen för en tjänst som jag är riktigt intresserad av. Ska bli jätteroligt att se om det kan bli något av detta... Håller tummarna! Behöver ett jobb SO BAD och om man skulle lyckas få ett arbete som relaterar till sina studier är det verkligen guld ju!

Jag känner mig så glad så glad! Vet inte riktigt varför men allt fungerar bara bra just nu. Skolan går bra och har en riktigt bra grupp som jag har roligt och trivs med, jag flyttar snart och älsklingen får mig att le.
Och så är det bonustime på Clinique! Massor av bra och fina saker, pricken över i:t ju!

Ha en underbar helg, njut ordentligt!


Jesus amanda vad trött jag är...

Det här med grupparbeten tär på en! Suttit i skolan mellan 9-18 idag. Puh! Men första PM:et blir klart imorn så då har vi helgen ledig sen. SKÖNT. Fast jag har en jättecool grupp, och vi har grymma diskussioner. Det är bara det att ibland så far diskussionerna iväg och så vips har en halvtimme till gått. Men roligt med kul umgänge iaf!

Nu är det dags för ett riktigt högkvalitetsprogram, Mammas pojkar. Då kan ni tänka er ungefär hur många hjärnceller jag har kvar idag. Jag tror att färg som torkar på väggen också hade varit lagom nivå för mig ikväll... godnatt.

Äntligen!

Jag är så himla glad! Lyckades äntligen fixa Spotify! För en musikmissbrukare som mig så är det största lyckan!
Speciellt som jag varit så ledsen för att jag var tvungen att ta bort mitt nedladdningsprogram vilket resulterade i att all musik på datorn i princip försvann. Jag är lite efter jag vet men tydligen aldrig för sent! Har nog aldrig använt så här många utropstecken i ett inlägg...

Man behöver ju faktiskt inte måla faan på väggen

Okej jag kanske överdrev lite, kursen verkar inte lika farlig som jag inbillade mig. Och jag fick en grupp, rätt skön sådan som tycker det är helt okej att jag åker till Halmstad nästa helg, yeay för det. Dessutom fick vi en riktigt härlig seminarieledare vilket jag verkligen uppskattar med tanke på vilken torrboll till föreläsare vi har.

Annars rullar det på med skola och föreläsningar, lite träning däremellan och sen är dagarna slut. Jättekonstigt!
Och igår frågade jag mormor snällt om hon kunde sticka mig en halsduk; röd (som i riktigt röd), bred och jättelång. Ska bli spännande att se resultatet, mormor är inte alltid jätte up-to-date. Blev så sugen när jag såg Sex and the City filmen förra helgen. Carrie är så snygg i sin när hon står på trappan till sin lägenhet när hon kommit tillbaka från Mexico. Lite färg borde piffa upp!

Saknar M jättemycket dessutom. Vet inte riktigt när vi ses nästa gång, så svårt när man inte har något att se fram emot, lite lättare då.

Analys av organisationsperspektiv var det ja...


Så långt borta...

Ny kurs, ny...ångest?

Jippi, jippi, jippi! Jag klarade min finansieringstenta! Gud så skönt det är! Och idag började min Organisering II men den (seriöst) tråkigaste föreläsaren jag någonsin haft. Det var inte många ord i minuten där. Och att folk ska bli engagerade är tydligen inte ett av hans mål heller... Lite synd när den här kursen faktiskt verkar rätt skoj. Om än lite flummig.

Nåväl! Helgen var mysig med en fredag (efter tentan) hos papsen med, mat, vin, glass, idol och letande efter partymamma mitt i natten. Lördagskvällen spenderades i mysigt sällskap hos Theresa med massa tacos och tjejsnack och igår kom jag äntligen iväg och tränade. Det är konstigt vad rastlös man blir när man väl är ledig.

Och nu är det dags att sätta igång med PM1 som skall vara inne imorn (!!!) innan alla tusen grupparbeten ska påbörjas. Och sen måste jag packa inför flytt på söndag, äntligen! Söder, here I come!

Underbara höst

Idag är det verkligen sånt där underbart kyligt och vackert sprakande höstväder. Går inte att bli annat än lycklig när man sticker näsan utanför dörren. Hoppas verkligen det håller i sig i helgen så jag och älskling kan ta en långpromenad och mysa i solen. Tar en paus från pluggandet, bara 8 dagar kvar till tenta och får väl säga att det går hyfsat bara jag sätter mig ner och faktiskt pluggar, varit lite dåligt med det på sistone. Dock ser jag inte riktigt fram emot tentatiden, 18-22, hur tänkte de där? Inte min mest kreativa tid om man säger så.

Gårdagen spenderades med föreläsning, mini-shopping runda (FY) och en jättetrevlig fika med Theresa och Emma, ska bli roligt med parmiddag i november! Vuxenpoäng helt klart.
Idag har jag varit till vårdcentralen hos min husläkare, ett riktigt orginal det där. Fick i alla fall en remiss till en läkare för att operera min jäkla tå, tänkte att nageltrång i fem år får räcka. Så pluspoäng till mig som äntligen fick tummen ur!

Nä kanske dags att fortsätta räkna på nuvärden, betavärden och obligationers effektiva årsränta. Jippi!

Drömmer mig bort till sommaren så länge:


En dag av lycka är värd all sorg i världen!

Nu tror jag att jag är på banan igen.

Den här helgen har nog varit den kortaste någonsin, bara flög förbi. Började lördagen med en stund på gymmet för att sedan bjudas på indiskt till lunch av pappsen. Några timmars plugg och sen bjöd jag in mig själv till middag hos pappa, trött på att äta pyttipanna. Söndagen bestod av lite plugg, skoköp och en alldeles underbar match mot BP. Första segern sen 9 augusti, helt sinnesjukt. Det är vid sånna tillfällen, när bollen går i mål som man inser varför det är värt det. Sån lycka är svår att beskriva! SÅ värt att frysa arslet av sig!

Nu väntar jag bara på att älsklingen ska komma hit imorn, ska bli underbart! Och en mysig fika med Theresa och Emma på onsdag, en hel helg med älsklingen och lite annat smått å gott i veckan.

Å snart går nog flyttlasset igen, can't wait!

the queen of everything

Fan vad det känns tungt just nu. Måste verkligen rycka upp mig, det är inte såhär jag vill att det ska vara. Finns dock inte så många alternativ just nu. Älsklingen är där och jag är här. Och otacksamt eller inte är det inte direkt någon dans på rosor att bo hemma heller. Svårt att få plats när man liksom är utflyttad en gång.
Men nog om deppet. Rycka upp sig va det ja.

Var och tog cellprov imorse, konstigt att ens behöva reflektera över sånt nu. Fast säger jag att jag börjar bli gammal skrattar Micke bara, han hajar till varje gång jag säger att jag är 23, jätteroligt!
Och jag har klarat min första deluppgift av tre på finansieringskursen som leder till en kredit på tentan. Så himla grym! Riktigt svårt nu med aktieportföljers avkastning, betavärden och CAPM... Vem säger att ekonomi är tråkigt? :)
Annars har det mest blivit en massa träning, speciellt nu när jag köpte årskort igår, då måste jag ju liksom använda det och dessutom mycket roligare när man märker resultat!

Skönt att det snart är helg, ska bli skönt att få vara själv så jag kan plugga lite. Och imorn ska jag fika med en jättegullig tjej, Jenny, som jag träffade på Joels inflyttningsfest. Alltid roligt att träffa nya människor. Bara en månad kvar tills jag får träffa mina älskade flickor nere i Halmstad dessutom. Allt kanske inte är så himla tokigt ändå :)

Äntligen fått lite bilder från sis från när vi var i Grekland.. gillar färgen:









Och en från Jontes student på alla syskonen!



Rätt fina faktiskt :) Nä om kanske skulle ta sig själv i kragen och plugga lite...

RSS 2.0