Effekter av tentaplugg

Så här vackert och fint har jag det just nu, men på fredag blir det ändring, då är tentan över.





Spinning is good!

Vilken otroligt ineffektiv dag det har varit! Speciellt såhär två dagar före tenta... Stockholms kommunaltrafik brakade ju ihop imorse och bara det fick en att vilja krypa ner under täcket igen. Vilket jag också gjorde i ca 1 och en halv timme då ögonen föll ihop, fy på mig! Men jag tog mig till spinningpasset i alla fall och det är jag stolt över, fasen va sega benen är nu. Tänkte ge mig på aerobicen imorn i skrapan, måste komma igång nu!

Så nu är man svettig och überpigg och det är dags för dusch, OS och MASSOR av plugg.



Efterlängtat!!

Äntligen! Så underbart att se Kalla dominera! Hoppas det går lika bra för grabbarna om en stund och för tjejerna i jaktstarten i skidskyttet imorn.. lite antiklimax i lördags :(

Älskar OS! :)


Expressens löpsedel

15/2

Fick en alla ♥ dag present en dag för sent av min kära mormor och morfar! Det gjorde min dag!



Har fått mycket kärlekt i helgen trots att mitt hjärta inte var här. Var barnvakt åt min söta 4åriga kusin Sara i lördags vilket innebar massa gosande, tre halva filmer (!), legobyggande och dataspelande. Riktigt mysigt att få kramas med en sån liten solstråle. Sen spenderades kvällen hos papsen, riktigt trevligt det med! Och jag och Theresa lyckades äntligen få till en fika igår vilket var ett uppskattat avbrott i studierna. Nu är det bara tentaplugg som gäller fram till torsdag då jag banne mig ska klara makrotentan. Är SÅ nervös! Sjukt vad tentastress kan påverka än, mitt humör leker lattjo lajban, är lätt labil om man säger så...
Tur att man har choklad!

Lilla guldlock...



I love this version



Om 5 år...

... ska jag och älsklingen bo ihop i vårt eget hus eller en hyfsat central lägenhet i Göteborg och jag ska ha påbörjat min (lysande) karriär och det har börjat klia rejält i barnnerven. Troligt? Ja, kanske.
Längtar SÅ efter den dag då jag får komma hem varje dag efter skolan/jobbet och se min älskling och få vakna bredvid honom varje morgon. Tre mornar i rad är liksom inte good enough. Så avundsjuk på alla sambos, men vår tid kommer också.

I fredags blev det Avatar 3D och den var helt underbar! Jag hade gåshud säkert halva filmen. Otroligt vacker! Inte riktigt någon film man går och hyr och ser på en 18 tums tv sen... Igår sprang vi omkring lite på söder, tog en öl på götgatsbacken och kikade lite premier leauge fotboll innan vi gjorde oss i ordning för middag på Fem små hus i Gamla stan. Helt fantastisk mat! Bara smälte i munnen, helt klart det godaste jag ätit på ett bra tag. Sen tillbringade vi några timmar på Eken där vi pratade om allt mellan himmel och jord och drack ungefär lika många drinkar, kanske en för mycket men gott var det! Längtar redan tills vi ses igen men försöker att inte tänka på det för mycket. Kärlek är nåt klurigt.

Söndagskvällen har spenderats hos papsen med mat och filen Baksmällan, fantastiskt rolig film! Helt sjuk! En film där man hade rätt svårt att förutspå vad som skulle hända härnäst om man säger så.
Späckad vecka väntar nu, tusen föreläsningar, grupparbete och två dagars jobb plus födelsedagsmiddag för papsen. Helg snart?

Tidsfördriv

Försöker bestämma mig för om jag ska gå och lägga mig eller vara uppe några timmar till tills älsklingen kommer. Problemet är att mina linser nog hoppar ut av sig själv snart och jag är SÅ trött. Roat mig med PH-finalen och musik. Å vad jag längtar!




Va? Helg redan?

Jag vet att jag tjatar om hur fort tiden går hela tiden men det är så svårt att låta bli! Tiden går verkligen av bara farten. Kan bero på att man knappt hinner tänka. Men nu är det helg och älsklingen kommer inatt nångång. Ska ta en ordentlig sovmorgon imorn och äta lyxfrukost och sedan blir det Avatar 3D, måste ju vara sist i landet med att se den. Kanske för att älskling tyckte att den var så "töntig" tidigare... Sen har jag bokat bord på La Famiglia på Kungsholmen till på lördag. Ska bli mysigt att gå ut och äta.

Shit, idag är det bara två veckor kvar till tenta. Har verkligen råpanik för när jag ska hinna plugga. Har inte riktigt fått ihop inflationen med bytesbalanser och valutakurser än...

Nä nu lite glass och banan (yes, den tiden på månaden) och plugga innan Glee börjar. Höjdpunkten på veckan! :)

Börjar förlora hopp om världen

Jag förstår inte riktigt folks mentalitet idag, eller kanske snarare brist på den. Att tjejer inte kan gå ensamna hem på kvällen är ju allmänt känt, det bara är så. Men att en kille inte ska kunna gå hem med sina kompisar mitt i natten utan att bli nerslagen verkar också bli mer allmänt vetskap. Jag blir så sinnesjukt förbannad att det min människor som anser sig ha rätten att oprovocerat göra en annan person illa.

Min bror och hans kompis blev nerslagna i lördagsnatt på götgatan helt oprovocerat. Utan att göra en fluga förnär. Skulle jag träffa den jäveln som gjorde det skulle han säkerligen få känna på det själv.
Jag är bara glad att ett slag räckte för att den sjuka idioten skulle känna sig nöjd med sig själv.
Jag har alltid trott gott om folk, kan liksom inte annat, men ibland börjar man tvivla.

Min bror mår bra och jag älskar honom över allt!

Monday I'm in love?

Måndag igen. Snart slut till och med. Jag börjar få panik, jag hinner verkligen inte med.
I fredags skjutsade älsklingen mig till Halmstad och hem till Bullen där jag och Frida skulle sova. Fick en riktigt lyxmiddag och några flaskor vin innan vi somnade. Lördagen bjöd på bilfärd ner till Lund och Nina. Blev en pubmiddag på stan och lite shopping trots att jag har köpstopp. Men skorna liksom kallade på mig...
Sen var det bara att springa hem och fixa i sig iordning innan lägenheten intogs av 17 tjejer och en massa mat. Knytkalas är inte så pjåkigt. Var en sjukt rolig förfest med massor av vin, sång och dans innan det bar av till T-bar där dansande fortsatte liksom shotandet.. Jag mådde som jag förtjänade igår om man säger så. Blev en lyxfrukost innan Frida skjutsade mig till Ängelholm och flyget. Somnade 9 igårkväll, det är bara att erkänna, jag är gammal.

Nu väntar en sjukt intensiv vecka, börjar få panik för att jag inte hinner plugga. Jag bara far som en vante. På torsdag natt kommer älsklingen igen och fredag, lördag och söndag är bara våra! Ska se Avatar i 3D, mysa och äta gott, ska bli underbart. Och imorn fyller mamsen år, min 38-åriga mamma (hon har stannat där).

Ha en underbar vecka!

Bjuder på lite bilder från helgen :)







RSS 2.0